af002043: Nationale manifestatie gelijke rechten - Objektief 479.917; Van Overloop, Norbert
"Affiche uitgegeven in 1993 door Objektief 479.917 voor gelijke rechten. Tekst: Nationale manifestatie gelijke rechten 21 maart 1993, 14.00 u. Brussel WTC, Noordstation. Objektief 479.917 keer neen aan racisme en fascisme. V.u. Norbert Van Overloop / Kazernestraat 68, 1000 Brussel / Tel. 02/513.83.46. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"