fo007800: Begrafenis Edward Anseele jr. (1981)
"Kleurenfoto van de begrafenis van Edward Anseele jr. in Gent, 1981. Zicht op de lijkstoet met o.a. Karel Van Miert en Gilbert Temmerman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"