pk000493: Vrijheidsstrijder in de Spaanse Burgeroorlog - Comité belge d'aide aux socialistes espagnols
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het portret van een man die strijdt in de Spaanse Burgeroorlog; links onderaan de kleuren van de Spaanse Republiek. Ontworpen naar aanleiding van de Spaanse Burgeroorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"