De curatoren van het getto : de vereniging van de joden in België tijdens de nazi-bezetting - Van Doorslaer, Rudi; Schreiber, Jean-Philippe (Tielt: Lannoo, 2004)
"Rudi van Doorslaer en Jean-Philippe Schreiber"