ls000537: Landschap met electriciteitspalen, velden en huizen. - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een landschap met electriciteitspalen, velden en huizen. Rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"