af007591: Sylvain Libert - BSP; Stroobants, Theo (1976)
"Affiche voor de verkiezingen van 1976. Portretfoto Sylvain Libert. Tekening: logo en torens (Leuven). Tekst: Sylvain Libert BSP. Vrij van zegel - Gemeenteraadsverkiezingen 10-10-1976. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"