Over grenzen - Grietens, Eric (Goes: BBL; Zeeuwse Milieufederatie; Stichting Milieufederatie Limburg; Brabantse Milieufederatie, 2008)
"Geertje van der Krogt, Hetty Gerringa, Anke Lodder en Erik Grietens"