af002543: El Che vive! 1967-1997 - MLB; Rode Jeugd; PVDA-jongeren; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 1997 door de Marxistisch-Leninistische Beweging/Mouvement marxiste leniniste (MLB/MML), de Rode Jeugd/Rebelle en de Jeunes du PTB/PVDA-jongeren voor de herdenking van de sterfdatum van Ernesto Che Guevara. Tekst: El Che vive! 1967-1997. MLB/MML, Rode Jeugd/Rebelle, Jeunes du PTB/PVDA Jongeren / 02/513 77 60. V.u.: M.R. Eligius, M. Lemonnierln. 171, 1000 Bxl. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"