fo021874: Socialistische Partij - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een aantal SP-kopstukken rond een tafel, november 1981. Onder de aanwezigen o.a. Luc Van den Bossche en Norbert De Batselier. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"