pk001330: Ons acht uren huis, Oostende, 138 kamers, centrale verwarming, badkamers, lift. Posterijen, telegraaf, telefoon - NS - Nationaal Syndicaat; Montmorency, A.
"Prentbriefkaart in monochromie, voorstellend twee panelen met een postbode en een telefonist, wandversiering in het achturenhuis in Oostende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"