003.00520: Verslag, omzendbrief en lijsten betreffende een aansporing om verder te werken aan de syndicale werking, toelagen 1 Mei-feest, ledenbeweging, ABVV-federatie Kortrijk, enquête naar algemene economische toestand en vooral van bedrijven - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Level of description: Item; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"