af000554: Tentoonstelling van nijverheid en kunst - Poelvoorde, Frans
"Affiche uitgegeven in 1916 voor een tentoonstelling van nijverheid en kunst in Feestlokaal Vooruit. Tekst: Tentoonstelling van nijverheid en kunst. Juni - juli 1916 Feestlokaal Vooruit St. Pietersnieuwstraat Gent. Kunstdrukkerij Franz Poelvoorde, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"