fi000774: SOM - Sociale Huisvesting - SOM; Verstraete, Mario; De Vinck, Guy; Van de Winckel, Jacky; Desloovere, Karl; Panier, Koen
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 13 januari 1992. Reportage over sociale huisvesting met Nadia Merchiers (schepen Sociale Zaken in Gent) en Patsy Sörensen (SP-gemeenteraadslid in Antwerpen). Verschillende buurten en woningprojecten in Gent en Antwerpen komen in beeld (Schelde-Oord, Beestenmarkt, Muide, Tolhuis, Schipperskwartier, Seefhoek). Na de reportage een studiogesprek met SP-voorzitter Frank Vandenbroucke over de aan de gang zijnde regeringsvorming."