af001837: De andere markt - Peleman; CSC-Vormingswerk; Culturele Centrale; Leefmilieu (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door CSC-vormingswerk, de Culturele Centrale (CC) en Leefmilieu (Geraardsbergen) voor een markt. Afbeelding: tekening van Manneke Pis van Geraardsbergen, tekening van een mannenhoofd met bril, tekening van een parasol en tekening van een man met spuit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"