fo023306: Voeding, Eetwareninspectie - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een man van de voedings/eetwareninspectie met een bakje in zijn hand in een overdekte opslagplaats, kan ook de veiling zijn. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"