af017092: Plan. Op voorstel van Hendrik de Man aanvaardde de ministerraad de uitvoering vóór 1938 van 3,5 milliard groote werken - Samenwerkende drukkerij Lucifer; BWP
"Affiche uitgegeven in 1936 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: PLAN. Op voorstel van HENDRIK de MAN aanvaardde de Ministerraad de uitvoering -vòòr 1938 van 3,5 MILLIARD GROOTE WERKEN. Aan DUIZENDEN WERKLOOZEN zal weldra opnieuw arbeid verschaft worden. Aldus zal een begin gemaakt worden met het houden van de belofte afgelegd tijdens het derde propaganda-offensief. De werkloosheid zal echter ALLEEN volledig uitgeroeid worden door de INTEGRALE toepassing VAN HET PLAN VAN DEN ARBEID. 32845. - Sam. drukkerij LUCIFER (bestuurder: S. Vanden Bosch), Kapellemarkt, 8, Brussel. Wetgevende Verkiezingen Mei 1936. Vrij van zegel. PROPAGANDA-CENTRALE der B.W.P. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"