Agence Occidentale de Presse = Agence "Pologne Occidentale". Bulletin d'information. (Varsovie: Zachodnia Agencja Prasowa)
"Publiée par Zachodnia Agencja Prasowa Bibliotheek Camille HuysmansPools persagentschap, een coöperatieve vereniging van journalistenPersdienst bestemd voor de buitenlandse pers"