592.018: Programma’s van de voorstellingen in de stadsschouwburg te Mechelen door Gelijkheid en Recht en gastvoorstellingen door het Multatulitheater - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File"