fo004045: Betoging van arbeiders van "L' Energie" - Journal "L' Action", F.M.S. (1954)
"Zwart-witfoto van een betoging van arbeiders van L' Energie tegen de sluiting van deze onderneming, 1954. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"