fo007073: 1-meiviering in Deinze tijdens de jaren 1950 - Claerhout, A.
"Zwart-witfoto van een opvoering tijdens een 1-meiviering in de cinemazaal Voor ons Recht in Deinze tijdens de jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"