fo007697: Gewestelijk statutair congres van het ABVV in Ronse
"Zwart-witfoto van het gewestelijk statutair congres van het ABVV in Ronse, november 1966 met o.a. G. De Smeyter, Georges Debunne, Robert Vanwingene en L. Vanwingene. Opschrift op bord: 1966-1968 Gewestelijk Statutair Congres A.B.V.V. Ronse-Oudenaarde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"