pr000855: TACB, Een zwangere wollakenweefster (Soc.textielarbeiderscentrale van België : de toestand der zwangere werksters in de textielnijverheid, 1925)
"Prent in zwart-wit voorstellend een zwangere wollakenweefster. Verschenen in Soc.textielarbeiderscentrale van België : de toestand der zwangere werksters in de textielnijverheid / Textielarbeiderscentrale van België (TACB). - Gent : TACB, 1925. - 80 p. : ill. - (Brochuur ; 1925 vol. 33). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"