Over antimilitaristische strijdmiddelen en hun gebruik - Horst, Roland H. (Antwerpen: Vlaamsche Jongeren Vredes Aktie, 1934)
"H. Roland Horst Overdruk uit het Indianummer van Nooit meer : studie- en propagandablad/Vlaamsche Jongeren Vredes Aktie .- Antwerpen"