Ontmoetingsdag Overheid en verenigingen van migranten : eindrapport - Uyttendaele, Jo; van der Valk, Michaël
"Samenstelling en redactie: Jo Uyttendaele en Michaël van der Valk ; Redactiesecretariaat: Cani Nas ; Eindredactie: Michaël van der Valk ; Foto's: Jo Uytendaele en Okyay Karatas"