Nieuwe kleren voor de werkstad : sociale geschiedenis en ruimtelijke planning in de Antwerpse stationsomgeving - wandelen door de Garant- en Maklu-buurt/ Paul Blondeel : publicatie - De Wilde, Bart (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Bart De Wilde"