Geheugenconstructie in mondelinge geschiedenis : de casus van de dronken dokwerker - Weber, Donald (Brussel, 2014)
"Donald Weber Overdruk uit Belgisch tijdschrift voor filologie en geschiedenis, 2014, nr. 92"