af005412: Kies partij voor een stad op mensenmaat. Verover de stad - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2018 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: jongen in maatpak met helm en vliegbril rijdend in een speelgoedauto. Tekst: Kies partij voor een stad op mensenmaat. Verover de stad. pvda.be. V.u.: Marie-Rose Eligius, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel • Verkiezingsdrukwerk 14 oktober 2018. Zie ook: af005409 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"