fo028847: Bruxelles - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto genomen van aan de Beurs in Brussel, 's avonds. Jaren 1920. Opschrift: Door deze intense kou is Brussel 's nachts als een verlaten stad. Hier is een nachtopname van de Beurs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"