fi000779: SOM - Europese Monetaire Unie - SOM; Smets, Mia; de Meyer, Mary-Ann; Verstraete, Mario; Panier, Koen
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 11 mei 1992. Reportage waarin de Europese Monetaire Unie en de Akkoorden van Maastricht worden toegelicht. Na de reportage een studiogesprek hierover met studiogasten: Freddy Willockx (minister van pensioenen), René Adams (hoofdredacteur Het Laatste Nieuws) en Dirk Van der Maelen (SP-volksvertegenwoordiger). Een meer sociaal Europa is nodig, het Europees argument wordt misbruikt om te saneren."