fo014042: Kamp "Edward Anseele" - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van een toespraak van Paul-Henri Spaak in het kamp Edward Anseele op het Storyplein in Gent, juni 1948. Verder zie we ook nog o.a.: Amédée De Keuleneir, Max Buset en Georges Nachez. Kamp ingericht n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"