af005235: Moet er nog oppositie zijn - De Dulle Draak; Reynebeau, Guy (1984)
"Affiche uitgegeven in (1984) door De Dulle Draak met als trefwoord media: pers.Tekening: 2 mannenhoofden in profiel, neus en voorhoofd tegen elkaar + logo.Tekst: DE DULLE DRAAK GENTSE PROGRESSIEVE STADSKRANT ORGANISEERT: MOET ER NOG OPPOSITIE ZIJN? Debat m.m.v. Daniël Van Acker (De Gentenaar), César van der Poel (dagblad Vooruit), Walter Van der Massen (Het Laatste Nieuws), Manu De Tremerie (Het Volk), Carla Depaepe (weekblad Wij), Ron Hermans (Knack Gent-City), Dirk Vonckx (De Rode Vaan), Dirk Baeyens (Gentse Progressieve Samenwerking) en Dirk Schellaert (Radio Toestel)... en de fraktieleiders van de oppositie: Guido De Roo (Volksunie), Gilbert Temmerman (SP) en Luc Lemiengre (Agalev). Moderator: Guy Reynebeau (De Dulle Draak). Donderdag 22 maart om 20 u. in de Clubzaal van het Feestlokaal Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23 te Gent. Inkom: 50 fr. (gratis cocktail, muziek en sfeer verzekerd). Verantwoordelijke uitgever: Guy Reynebeau, Sint-Pietersnieuwstraat 128 te Gent. Vrij van zegel: art. 198/7. Dit is een goede raad van het CSC. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"