fo018822: BelgischeTransportarbeidersbond, BTB
"Zwart-witfoto van een toespraak van Albert De Meyer, secretaris van de BTB-afdeling Gent, tijdens de staking van 1936. Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"