hs000585: Harpspeelster - Gaudaen, Gérard
"Houtsnede in passe-partout van Gerard Gaudaen met de afbeelding van een harpspeelster, rechts omgeven door rozen, links door een druiventak. Linksonder staat in het blok het monogram 'GG' en de handtekening in potlood. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"