af005719: Wie gans zijn leven arbeidde heeft recht op een ouden dag zonder zorgen - Tour; Van Cauwenbergh, Louis; BWP; Propagandacentrale der BWP (1938)
"Affiche voor de verkiezingen van 1938. Foto van oude man met pet en pijp. Tekst: Wie gansch zijn leven arbeidde heeft recht op een ouden dag zonder zorgen. Voor onze oudjes: Ziekenverpleegsters - huisbezoeksters. Voldoende pensioen. Gezellige verblijfoorden. Voor wat zon in hun ouden dag! Stemt voor de socialisten. Uitgave der Propaganda Centrale van B.W.P. M. Naessens, 17, Jozef Stevens straat, Brussel. Vrij van zegel - gemeente verkiezingen 1938. Zie ook: af005718 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"