234.19: Briefwisseling algemeen van de Vrouwen- en Gepensioneerdengroep Heuvelpoort - Wijkclub Vrijheid door Broederschap Gent
"Collection: BWP/BSP/SP-wijkclub Vrijheid door Broederschap; Biografie: De Wijkclub Vrijheid door Broederschap is één der grootste en oudste socialistische wijkclubs te Gent. Ze vindt haar oorsprong in een spaar- en reismaatschappij die in 1882 in de herberg van Louis Ronse (een vellenbewerker) in de Zandstraat werd opgericht, in de volksbuurt van de Heuvelpoort. Level of description: File; Series: 234: Archief van Wijkclub Vrijheid door Broederschap Gent"