fo003953: Opening tentoonstelling 'Rode roos op de revers' - Demeester, Nathalie
"Zwart-witfoto van Carla Galle, Karel Van Miert, mevr. De Batselier, Norbert De Batselier en Willy Claes (v.l.n.r. ) op de opening van de tentoonstelling Roos op de revers in het Stadhuis van Brugge, 22 april 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"