Kan namens mij een blanke man spreken : zwarte literatuur in Zuid-Afrika - Ravell-Pinto, James; Ravell-Pinto, Thelma (Utrecht: Werkgroep Kairos, 1982)
"Door James en Thelma Ravell-Pinto in samenwerking met de publikatiegroep van Kairos"