fo007019: Begrafenis van Georges Nachez - Van der Sijpt, Roland; Rol
"© SOFAM Zwart-witfoto van een aantal socialistische voormannen op de begrafenis van Georges Nachez in Gent op 18 augustus 1965. Onder hen o.a. Jos Van Eynde, Edward Anseele jr. en Roger De Kinder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"