af017540: Kaas- en wijnavond - Culturele Centrale; Peleman, André (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Culturele Centrale (CC) voor een kaas- en wijnavond in Gent. Tekst: Culturele Centrale Afd. Info-Grafiek. Zaterdag 19/10/85 om 19 uur Kaas- en wijnavond. Centrale van het Boek Jeruzalemstraat 44 - 9000 Gent. Deelname in de onkosten: 250 F. VRIJ VAN ZEGEL ARTIKEL 198.7. V.U.: A. PELEMAN HOOGSTRAAT 42 1000 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"