bt000760: Ontwerp van een claisonmuur in het Volkshuis te Wervik
"Collection: Archief van SP-federatie Ieper en haar voorgangers BSP-federatie Ieper en BWP-federatie Ieper; Series: Archief van SP-federatie Ieper en haar voorgangers BSP-federatie Ieper en BWP-federatie Ieper"