fo027938: NCOS project 2308, Weverskoöperatie te Konaprayarkulam, India - 11.11.11
"Kleurenfoto, van de bouw van het trainingscentrum. NCOS project 2308, Weverskoöperatie te Konaprayarkulam, India, 1989-1993. Een realisatie van AREDS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"