af007949: Eritrea-Tigray - Eisenloeffel, Frits; AIB; Lambreghts, Karl
"Affiche met foto van Frits Eisenloeffel uitgegeven in (jaren 1970) door AIB met als trefwoord internationale solidariteit: Ethiopië.Foto: zittende vrouw met broodmager kind.Tekst: ERITREA-TIGRAY (Ethiopië) Ook zij hebben recht op OVERLEVEN. STOP gedwongen volksverhuizingen uit Tigray! FOTO: FRITS EISENLOEFFEL. v.u.: Karl Lambrechts, Rogierstr. 179, 1030 Brussel. Zie ook: af007948 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"