fo021614: Vredesbeweging in Gent - Rol
"Zwart-witfoto van een actie van de vredesbeweging in Gent tegen atoomraketten, oktober 1983. Spandoek met opschrift: Atoomraketten nooit!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"