af007351: Nacht van de Antwerpse janet - Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door Roze Aktiefront met als trefwoord holebi.Tekening: naakte man met zijn rug naar achter gebogen en zijn armen naar boven gestrekt.Tekst: NACHT VAN DE ANTWERPSE JANET PARADOX antwerpen waalse kaai 25 vrijdag 4 MEI 1984 21 uur toegang: 60 bfr organisatie fuif: RAF antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"