M V : schrappen die vakjes! : de transgenderbeweging en haar implicaties - Vanelslander, Beatrijs (Gent: Universiteit Gent, 2002)
"Beatrijs Vanelslander Fonds Suzan Daniel (FSD)Scriptie voorgelegd aan de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte vakgroep Vergelijkende Cultuurwetenschap voor het verkrijgen van de graad van licentiaat"