af011404: Pans! 70 jaar onderbelicht - Pans, Frans; Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis (2004)
"Affiche van Frans Pans uitgegeven in 2004 door Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis (Amsab-ISG) voor een tentoonstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van leden van een provobeweging. Tekst: PANS! 70 JAAR ONDERBELICHT. FOTOTENTOONSTELLING FRANS PANS 25-10-2004 TOT 01-04-2005, AMSAB-ISG BAGATTENSTRAAT 174 GENT ELKE WERKDAG VAN 9U TOT 17U. GRATIS!"