aft006650: Sinds 5 socialisten deelnemen aan de regeering werd aan 125.000 werklozen opnieuw arbeid gegeven. Stemt voor de socialisten - Samenwerkende drukkerij Lucifer; BWP
"Affiche uitgegeven in 1936 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Wetgevende Verkiezingen van 1936. Sinds 5 Socialisten deelnemen aan de Regeering werd aan 125,000 werklozen opnieuw arbeid gegeven. Als de arbeiders werk hebben, kunnen de LANDBOUWERS en HANDELAARS hun producten verkoopen. STEMT voor de SOCIALISTEN. B.W.P.-PROPAGANDA-CENTRALE. Sam. drukkerij Lucifer (bestuurder: S. Vanden Bosch), Kapellemarkt, 8, Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"