Notre journal : organe de l'Union Professionnelle Nationale des Employés d'Eglises de Belgique = Ons blad : orgaan van de Nationale Vakvereeniging der Kerkbedienden van België (Brussel: Nationale Vakvereeniging der Kerkbedienden van België)
"Bibliotheek E. Anseele"