Parallelle werelden. Momentopname van Armistead Maupin - Machin, Julian (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Julian Machin Fonds Suzan Daniel (FSD)"