af010855: Meryem Kaçar - Agalev; Kaçar, Meryem (2003)
"Affiche uitgegeven in 2003 door Agalev (Gent) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: portretfoto in kleur van Meryem Kaçar. Tekst: MERYEM KAÇAR 1ste OPVOLGER SENAAT – 1. YEDEK SENATO. agalev. agalev maakt het verschil. farki agalev yapiyor. v.u.: Meryem Kaçar, Nekkersputstraat 172, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"